Your solid concrete partner
NL - FR

Huiskelder

De prefab huiskelder is de beste oplossing om op een economische en snelle manier aan uw huis een nuttige kelderruimte toe te voegen. Een constante temperatuur in uw kelder zorgt ervoor dat uw voedingswaren beter worden bewaard.

Een prefab huiskelder met dragende functie is een technisch hoogstandje. De huiskelder is vervaardigd uit hoogwaardig machinaal getrild gewapend beton en is voorzien van een buiten de wand uitspringende vloerplaat en wanden met dragende functie. De vloerplaat van de prefab huiskelder heeft een minimale dikte van 150mm. Hij is opgevat als een algemene funderingsplaat.

De wanden van de huiskelder zijn licht konisch uitgevoerd.

De bovenzijde van de prefab huiskelder omvat een wand van 125mm breed en laat zowel één- als tweezijdige oplegging van gefabriceerde of semi-geprefabriceerde vloerelementen toe. De gewapende afdekplaat van de huiskelder is voorzien van een standaard trapopening van 800 x 1800 mm. Indien u dit wenst, kan de huiskelder ook zonder, of met aangepaste plaat geleverd worden.

De nodige openingen voor de ventilatie van uw prefab huiskelder zijn bovenaan de wanden voorzien.

Om na te gaan of de huiskelder zal voldoen aan uw gestelde eisen, is het noodzakelijk dat de fabricant een totaal inzicht bekomt van de inplanting en bovenbelasting van uw kelder. Het kelderteam heeft u het nodige advies na de studie van uw bouwprojectplannen en beoordelen van de resultaten van het grondonderzoek.

De prefab huiskelders met dragende functie zijn bescherm door het Europees octrooi nr 90870183.2-2303.

 


Sitemap

Betonkelders | Prefabkelder| Individuele waterzuivering | Kelders